social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close icon-facebook-mono icon-youtube-mono

OP ELKE SCHILDERVRAAG

HEBBEN WIJ HET ANTWOORD

Het Sikkens Center assortiment bestaat uit hoogwaardige binnen-en buitenlakken en binnen-en buitenmuurverven met uiteenlopende eigenschappen. Naast de lakken en muurverven bieden wij ook vloercoatings, metaalverven, en grondverven in ons assortiment.

Kortom, Sikkens Center biedt een compleet en duurzaam assortiment voor langdurige bescherming en een indrukwekkend mooi resultaat. Sinds 1792 is dit waar het bij ons om draait: hoogwaardige kwalitatieve verf en coatings, vervaardigd met de beste grondstoffen. Wij willen ervoor zorgen dat met jouw vakmanschap en onze producten je een onovertroffen eindresultaat kunt leveren.

Sikkens. Voor Vakmanschap. Met jouw vakmanschap en onze producten lever jij het beste schilderwerk.

 

uploads/images/global/Assortiment/sikkens-assortiment-lak-4.png

HOOGWAARDIGE LAKKEN

VOOR ELKE TOEPASSING

Voor alle toepassingen en elke ondergrond is er een perfecte lak. Voor binnenlak is het van belang om een kras en slijtvaste bescherming te hebben. Dit is aanwezig in zowel hoogglans, zijdeglans als in matte glansgraad.

Onze buitenlakken hebben andere unieke kenmerken, zo zijn ze extreem weerbestendig, maximaal onderhoudsvrij en optimaal glans- en kleurbehoud om lang te kunnen genieten van mooi schilderwerk.
Onze vakspecialisten adviseren je graag over de juiste lak voor je schilderklus. Waar nodig komen we naar je locatie om de ondergrond en omstandigheden te bekijken. Aan de hand daarvan bepalen we de juiste lak voor het werk.

DEKKEND OF TRANSPARANT

In zowel dekkende als transparante lakken heb je keuze uit producten met een watergedragen of oplosmiddelhoudende basis. Ook wat betreft type afwerking of de weersomstandigheden waarin je schildert, zijn verschillende soorten lakken beschikbaar van Sikkens. Kijk voor meer informatie over lakken op www.sikkens.nl. 

uploads/images/global/Assortiment/S4322-Tegels-Packshots-binnenmuur-no-frame.jpg

MUURVERF

VAN TOPKWALITEIT

Het mooiste eindresultaat bereik je met Sikkens muurverven. Ons assortiment heeft voor elke ruimte de juiste muurverf; buiten en binnen, van de keuken tot het plafond.

Sikkens muurverf staat bekend om hoog rendement, extreem mat en zeer schrobvast.  Vrijwel alle muurverven zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 1 liter, 5 liter en 10 liter, in wit en alle kleuren uit het Sikkens 5051 Color Concept, de RAL kleurcollectie en de Sikkens Kleurselectiewaaier.  

uploads/images/global/Assortiment/sikkens-assortiment-kwasten-1-e1518683231238.png

MEESTERHAND

NON-PAINT ASSORTIMENT

Ook in ons assortiment: diverse non-paintproducten zoals kwasten, rollers en verschillende soorten gereedschap, onder andere voor behangen en stukadoren. Alles wat je nodig hebt om jouw werk tot een goed einde te brengen, vind je in het non-paint assortiment. Want alleen aan het beste materiaal herken je de hand van de meester.

uploads/images/global/Assortiment/Polyfilla-Pro-Assortiment.png

VULMIDDEL EN HOUTREPARATIE

VAN POLYFILLA PRO

Voor het beste eindresultaat heb je de juiste voorbehandeling nodig. De reparatieproducten van Polyfilla PRO bieden hiervoor uitkomst. In het assortiment vind je plamuren, vulmiddelen, egaliseermiddelen en een volledig pakket aan houtreparatieproducten. Daarnaast bieden we de juiste gereedschappen om iedere voorbehandeling perfect uit te voeren zodat het een ideale basis vormt voor ieder schilderwerk.